A Spoon Full Of Sugar, Challenge 11

Har även hunnit med A Spoon Full Of Sugar´s utmaning som går i temat Recycle, hur man tolkar ordet var valfritt...det kan vara gamla scrapsaker eller ngt man återanvänder.

Jag har valt att återanvända....den man håller i när man öppnar en burkläsk samt silvriga bröspåsförslutare :-)

I have chosen  to recycle things that we usually throw away...it´s the opening "thing" on a sodacan and wire to wrap and close  plastic bags whit.

 

Jag har använt följande / I have uesd:

- hÄnglars julflicka / hÄnglar christmasgirl
- Promarkers
- textstämpel från Easer
- mönstrat papper från Daisyd´s / patterned paper is from Daisyd´s
- band och floss / ribbon and Scrappers floss
- punch Fern (small)
- Quickutz die Julstjärna / Quickutz Poinsetta
samt återanvänt brödpåsförslutare och "burköppnarhållare" :-)

Här är mitt kort/ Here is my entry:



Det var allt för denna gången!!!!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Ingela x


Kommentarer
Postat av: Nichola

Hi Ingela,gorgeous card love the pretty papers you have used and a great idea with the can openers and the cute Hanglar girl.Thanks for joining in our challenge. Hugs Nikki x

2008-08-11 @ 10:22:24
URL: http://www.bunny-zoes.blogspot.com
Postat av: Trina

Love your card!! Great image, and colored so beautifully! Love the tabs from pop cans...that looks so great! Thanks for playing along this week with us!

2008-08-11 @ 17:02:21
URL: http://trinastreasures.blogspot.com
Postat av: ciiccii

Men så läckert. Hittade inte påsförslutarna först.

Klart att jag du får paret om du vill, har både stora och lilla.

Kramiz

2008-08-11 @ 17:13:18
URL: http://ciicciiha.blogg.se/
Postat av: mueppi

Wunderschöne Karte

2008-08-12 @ 06:41:34
URL: http://mueppis-bastelwelt.blogspot.com/
Postat av: Heike

Wow, this is Stunning. Love the image, your coloring is brilliant......



Hugs

Heike

2008-08-20 @ 23:05:55
URL: http://kreative-stempelwelt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0