Nya kort och utsedd vinnare!!!!!

Hejhej på er!

Sitter här och snörvlar och tycker mest synd om mig själv....Nu har båda barnen haft vattkoppor och när jag väl ska återgå till jobb så blir jag stört förkyld, har feber, snuva, nysningar och hosta...låter inget vidare va???? :-((

Tänkte att jag skulle visa förra veckans KoD men jag hann bara med 2 kort och hann tom bara lägga upp det ena men här är dom:

Månadgens utmaning var att göra kort efter en skiss i KiFs galleri och jag valde en fin skiss som DesignAnnique gjort :-)

image130

Här är tisdagens utmaningskort men som jag inte laddade upp pga alla sjukdommar osv.... här skulle man tänka 3, 3 av alla dekorationer. Jag missade lite...har bar använt floss ser jag men där är 3 st verktyg iaf *fniss*

image131

Sen har jag fått gjort ett dopkort och det kommer här:

image132

Har även hunnit pyssla nga kort till men kan inte visa dom än...ett är till en tävling och dom andra är inte levererade till beställarna än...dom kommer senare :-)

Nuuuu.....*trumvirvel*


Den som skrev kommentaren nr 100 blev...........

NITA

Grattis!!!!

PM:a mig på KiF så ska jag skicka din vinst, stort TACK till er andra som var så gulliga och lämnade snälla kommentarer, hoppas ni kommer tillbaka och hälsar på :-)

Nu måste jag "nyta" (snyta) mig.....igen....

Go´kväll från ett regnigt Skåne!

100:e kommentaren......blir det du?????

Snart har jag fått 100 kommentarer här i min blogg och jag blir lika glad varje gång :-) Man hoppas ju alltid att ngn ska bli inspirerad av det man gör eller kanske få en liten idé eller så.....

DU som lägger den 100:e kommentaren kommer VINNA ett litet PRIS som kommer vara väl passande till kortmakeri :-)

Så allt du behöver göra är att kommentera ngt du gillar i bloggen sen får vi se om det blir just DU som lägger den 100:e kommentaren......?????

Lycka till och kommentera vilt, endast en kommentar kommer räknas per person och det blir den 1:a kommentaren om du väljer att lägga fler vill säga *hihi* och jag kan avslöja att det är inte långt kvar!

Ha en toppendag och trevlig helg!

Studentkort

Nu börjar det gå mot student-tider och jag har ju inte mig veterligen lagt ut nga studentkort men här är ett som jag gjorde till Magdas scrapfeber....Håller på med även ett till en kille men det får jag lägga ut senare då det är inte helt färdigt än :-)

Men här är flickstudenten :-)

image129

Tyvärr är kvaliteten på bilden inte den bästa då kortet är lite "tjockt" vid den större blomman...blev lite många lager för att scannern skulle tycka att det var OK.

Tjingeling!

Hejhej....

Tänkte uppdatera bloggen lite......Har pysslat en del men kan inte visa allt ännu då en del kort är till tävlingar och man får då inte visa dom i bloggen innan dom är avslutade....så ni får vänta lite på dom korten.

Har ett nytt kort som jag kan visa iaf :-) Är ett beställningskort till ett bröllop, håller även på med KoDs kort men dom kommer i slutet av veckan...alla på en gång *hahaha*

image128

Tack för titten, ha en bra dag!

Veckans KoD!

Nu har jag fått gjort alla korten till veckans Kort om Dagen-utmaningar :-)

Den första utmaningen för veckan var att göra ett "Tänker på dig-kort" med blommor i fokus och jag gjorde ett lila kort och blev så sugen på att använda Peneér men det har jag inga så jag ritade en egen och sen använda jag mig av den som mall :-) Har färglagt dom med Promarkers och Prismapennor, texten är utskriven från datorn.

image122

Tisdagens utmaning var att göra ett kort som fick en att längta till sommaren och jag använda två stämplar från hÄnglar....egentligen tre då lilla blomman också är från hÄnglar. Färglagt med Promarkers såklart :-) Typsnitten är QKs Blossom Mini och deras nya alfabet Fiesta.

image123

Då var det onsdagsutmaningen..... Här var det Card jack på tapeten...man skulle göra efter ett kort som Tootsie gjort, har använt mig av hÄnglars bi och typsnittet är QKs Snowday...så här blev det:

image124

Torsdag och Nita står för utmaningen...hon är ju teamets formkortsexpert och här ligger även en RAK i potten :-) Jag hade världens idé men tappade den under natten så till sist så blev det en mumsig bakelse...färglagd med Promarkers.

image125

Fredagens utmaning var knepig tyckte jag...Man skulle ha med 1 knapp, 1 band/garn, 2 cirklar och tre blommor....Thats it...... Man fick lägga till annat men inte fler blommor eller knappar etc....Mitt kort blev färdigt efter mångt och mycket velande hit och dit....Motiv från dom nyaste hÄnglar-kitet, typsnitt är QKs Blossom Grand.

image126

Sista utmaningen för veckan...man skulle göra ett kort till en kille med sport motiv.....Barnens kusin fyller år senare i år så jag är ute i MYCKET god tid men nu är kortet färdigt iaf *hahahaha* Han är som så många andra just fotbollstokig så vad passar då bättre än fotbollar....????? INGET *fniss*

image127

Så nu har jag presenterat veckans utmaningar...Nåååå vad tycks? Kommentera gärna...snart så har jag en liten överaskning på G här så glöm inte att kika in till mig *hihi*

Ha en härlig söndag!

Nya LOs!!!!

I helgen som gick så var det "scrapfeber" på Magdas Scrapbooking och jag tog tillfället i akt och fick gjort två st LOs samt ett kort. Jag hade gärna gjort fler bidrag men med två barn så hinner man inte allt samt att svärisarna kom och hjälpte oss med "operation  nytt badrum"......nu har vi fått brutit upp hela golvet och borrat en tunnel från det blivande badrummet under huset och ut på gården och lagt rör i tunneln...nu ska rören inne läggas sen ska det gjutas :-) Nog om vårt badrum *fniss*

Här är mina LOs:

Först ut är den som var till skissutmaningen :-)

image120

Har gjort det ena pappert själv...det som är under det mönstrade.....inte "bazzillen" då förståss *hahaha* Målat kanten med Promarkers, stansat ut titeln i QKs Diesel samt använt Sassafrass Lass möntrade papper....sitter nu och funderar på en lämplig journaling...är det svåraste tycker jag. "H" står och rockar fett en fredagkväll när vi tittar på Så ska det låta...cykelhjälm, plasthandskar och en bilbaneskena som gitarr *hahahaha* Det måste ju skrivas ner känns det som :-)

Här är den andra LOn:

image121

Här är det "H" som fastnat igen.....LOn är gjord till en utmaning där man skulle ha 3 eller 4 st foton på sin LO....Titeln är utstansad i QKs Blosson Grand och i MIni.....Titeln var inte svår att komma på då "H" hade tjatat om sitt lördagsgodis heeela långa dagen och när han väl fick det då var han så trött så han somnade med klubban i handen :-) Papperna är Sassafrass Lass, har använt QKs die candy samt blomma till "revan"...har bara tagit en del och satt runt journalingen.

Over and out!!!!

Vinstskörd!

Oj vad jag fått fina vinster nu dom senaste dagarna *lycklig*

I torsdags så hämtade jag ut vinsten med stort V....nämligen min vinst från QuicKutz.se då jag lyckades knipa en 2:a plats och vinsten var just en Revolution Table Top...kolla in!!!!!!

image119

Visst är den najs?

Idag så låg min vinst från Stämpelgården och väntade i brevlådan....ett vadderat kuvert fullt av godsaker!!!!! Jag fick två påsar med knappar i olika storlekar en påse i ljusblått och en påse i mer gråblått, en påse med bling i olika utförande....tror att dom tillhör kategorin bling *fniss * ett ark med stickers och sen en urläcker stämpel.....En ren sidan om en midsommarstång....verkligen häftig!!!!!

Stort TACK till Stämpelgården och QuicKutz för dom fina priserna!!!!!!!

Kort om Dagen - utmaning!

Första veckan av utmaningen "Kort om Dagen" är avslutad på KiFs forum och jag hann med alla 6 utmaningarna *ler*

Här kommer mina bidrag:

1.  5 maj

Här skulle man göra ett kort med "spotlight effekt" och jag gjorde ett Grattiskort men har suddat ut namnet till personen då den som ska få det kanske är här och tittar ;-)

2.  6 maj

Denn dags utmaning var att använda chipboard som man klätt på sitt kort.....har aldrig gjort detta men tillslut blev det ett rött och rosa hästkort...passande till en hästtokig tjej kanske.......??????

3.  7 maj

Nu var det dags att dekorera insidan på ett kort...Jag valde att klä ett kort som är till en student, framsidan är hemlig ett tag till *fniss* Blev en sedalficka till vänster och lite små dekos på högersidan där det ändå är gott om plats för texten.

4.  8 maj

Här skulle man inspireras av en bild föreställande ett rosa hus med lite fönster och blomrankor på :-) Jag tog fasta på det rosa och rankorna på huset och gjorde ett sött grattiskort med Tilda under en blomsterbåge.

5.  9 maj

Dagens utmaning var att göra ett kort med måtten 14,8 x 6 cm.....med bling bling på.......:-) Knivigt att få till tyckte jag men tillsist så blev det ett bokmärke som man "hänger" över sidan man stanna vid.

6.  10 maj

Sista utmaningen för veckan var att gjöra ett kort i svart, vitt och grått.....man skulle doodla, minst ett hjärta som var klippt eller utskuret och man fick bara använda Rub ons, stickers eller thickers bokstäver...inga QKs alfabeten här inte *fniss* Efter lite letande i gömmerna så hittade jag ett gammalt oöppnat packet så det blev ett kort till sist :-)

Detta var mina bidrag i v 19s utmaningar i KoD :-) Nu är det ny vecka och nya tag *hihihi*

Tjingeling!

Här var det kort.....igen :-)

I onsdags var det dags för en annonsutmaning i KiFs blogg och här är min tolkning. Kolla gärna in bloggen för där är en massa tolkningar av annonsen och det är verkligen kul att se hur man kan skapa så olika kort utifrån en och samma annons.

Här är mitt bidrag:

image112

Har använt mig av hÄnglarkillen med såg, typsnittet är Diesel Classic och bokstäverna har fått svart Crackle Paint på sig och sen lite zig-zag band....tyvärr syns inte "sprickningarna" på bokstäverna då det är scannat men det blev lite tuffare iaf i verkligheten :-)

Idag fredag är det dags för en ny utmaning så håll ögonen öppna *fniss*

Sola försiktigt ;-)

Magnolia!

Har gjort ett kort med stämplar från Magnolia och det blev precis så somrigt som jag tänkt mig :-)

image111

Jag har använt mig av Magnolias Brunte och det nya härlia "shabby" staketet, motiven är målade med Promarkers och med Prismapennor. Har använt mig av en massa små blad från QKs och deras fotohörn. Typsnittet på sommar är det nya QKs alfabetet FIESTA och på hälsning är det Daisy Skinni Mini. Som spaljé har jag använt CBs Floral Borders. Fotohörnen är målade med Crackle Paint som jag sedan chalkat med rosa fluid chalk, alla blommorna har fått en "dutt" Liquid Pearls "White Opal" i mitten, mönsterpappert kommer från Chatterbox.

Tycker allt det blev ett härligt sommarkort!

Vad tycker du?????


Ett kort om dagen!

Är du utmaningssugen....? Då ska du titta in på Kort i Fokus forum, där är en utmaning som heter just "Ett kort om dagen" :-) Varje dag måndag-lördag läggs det upp en ny utmaning och senast lördagkväll ska man ladda upp sina alster i respektive tråd. Man är då med i en utlottning av ett litet pris från ngn av KiFs tre huvudsponsorer, den som hunnit flest kort vinner, vid lika så lottas det (har jag för mig...hmmm) I slutet av varje månad så dras en vinnare bland dom som varit mest produktiva, veckovinnarna presenteras på söndagarna.

Jag själv tänker hänga på, ett perfekt tillfälle att lära sig OCH testa nya tekniker :-)

Så jag utmanar er nu till att hänga på tjejer!

Håll även utkik i KiFs blogg där kommer ny utmaning idag onsdag :-)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kort i Fokus

Då var det "min" grupps tur denna veckan att hålla i utmaningarna :-) Måndagsutmaningen är en "knapputmaning" du utmanas att använda knappar på ditt kort. Kolla gärna in  KiFs blogg  där står precis allt du behöver veta :-)

Regga dig gärna på forumet så du kan ladda upp ditt bidrag, välkommen dit!

Här är mitt enkla bidrag...har inte så många knappar så det blev enkelt men helt i min egen stil *fniss*

image110

Imorgon onsdag är det dags för nästa utmaning så håll ögonen öppna *hihi*

Hoppas vi ses på KiFs forum, ha en toppendag!

Helgens alster!

Igår var det jippo hos ScrapAddicted och jag lurade med Åsa dit *hihi* Blev nga kronor fattigare men 1 alfabet rikare *hahahaha* Kunde ju givetvis inte låta bli att köpa ett alfabet....jag valde lääänge men till sist så blev det Fiesta....förutom alfabetet så blev det lite papper, floss och ännu en ny färg på Crackle Paint, har nga nu och tycker det blir en urläcker effekt.

Hade en supertrevlig fredagskväll med Åsa och fick gjort ett konfirmationskort till CCn hos Annas Scrapbooking och här kommer det :-)

image108

Har använt mig av Magnolias kyrka och en av Tildorna, egentligen så har hon en blomma i handen men jag tillverkade ett kors ist. Har använt mig av Cracklepaint och sedan inkat det lite och satt på lite guld som pricken över i:et. Typsnittet jag använt är QKs Daisy Skinni Mini.

Har även fått gjort en LO till CCn och det är efter en skiss :-)

image109

Här har jag använt mig av Sassafrass Lass underbara papper, piprensare från You Do samt en liten knapp och lite floss :-) Typsnittet är FIESTA och jag tycker det är jättefint...skulle iofs kunnat tänka mig dom andra med *hahaha*

Detta har jag hunnit prestera i helgen under "J"s sovpass.....stackars liten, han är full av koppor och har jätteont, har varit uppe halva natten med honom då han bara gråter och skriker aj aj aj.....Imorgon ska jag ringa BVC och se om han kan få utskrivet Tavegyl.

Håll utkik på Kort i Fokus blogg imorgon....då är det "min" grupp som lägger ut en utmaning :-) På onsdag och fredag kommer det två utmaningar till :-) Ska bli kul och se om man får ngn respons på det man gjort.

Ha en fortsatt härlig fredagkväll!2 maj...NU är våren!!!!!

Tänk......redan majmånad och nu måste väl ändå våren vara här för att stanna. Idag så skiner solen men igår då regnade det ordentligt, marken fick en ordentlig rotblöta och det tackar vi för då gödningen legat på vallen och väntat så nu ska det växa ordentligt :-)

I helgen är det cyber crop på Annas Scrapbooking och min kompis Åsa som är nybliven scrappare och urduktig kommer ikväll och det ser jag verkligen fram mot :-) Tänk en massa småsnack, scrapping och ngt gott att smaska på, kan man ha en bättre fredagskväll än så? Nix...det kan man inte :-)

Lille "J" har fått vattkopper och går under smeknamnet "Pricken" nu *fniss* Så snabbt dom där prickarna kommer, på morgonen hade han 2 st men bara nga timmar senare så var dom ju knappt räkningsbara....men han är på gott humör iaf så tur är väl det. "H" går och säger att han ska hålla sig borta för han vill inte bli så "pricksjuk"...vi får väl se.......

Har fått gjort nga nya kort men kan tyvärr inte visa dom än.....dom är till Kort i Fokus utmaningar v 19. Det ska bli spännande att se vad som tycks, känner mig lite nervös nästan. Jag hoppas innerligt att man kan inspirera någon i sitt skapande iaf :-)

Hade turen att vinna en av utmaningarna under KiFs CC, vann i kategorin Samma x 3, det var där jag gjorde 3 st hästkort men ändå olika så nu väntar jag med spänning på min vinst som Stämpelgården sponsrat med :-)

Tänkte visa ett kort jag gjort iaf, det var till KiFs CC utmaning med lila i fokus...

image107

Tycker att gröna till det lila passar så bra sen har jag ju använt hÄnglar motiv, kan det bli bättre *hihi*

Nu ska jag fortsätta med städningen, vi har påbörjat operation badrumsbygge...kan säga att det dammar ordentligt när man skär upp gammalt klinkersgolv.

Ha en trevlig helg!

RSS 2.0