Altrat en Idébok!

Tänkte visa min idébok som jag gjort. Stommen har jag gjort av albumblad (billigt o bra) och sedan klätt den med mönstrat papper. Tanken med denna bok är att jag ska kunna skriva upp min smarta idéer givetvis *fniss* samt skriva upp olika utmaningar jag vill hoppa på, skisser och var jag hittat dom....länkar till bloggar där jag inspirerats ifrån....alltid kul att kunna tacka för inspirationen när man lägger upp sitt alster :-))

Jag har använt:

Stämpel: hÄngelflicka m väska
Färgläggning: Akvarell
Mönstratpapper: Maja Design
Dekorationer: Blommor, brads och band
Övrigt: QKs Dragonfly och QKs Leafs

In english:

I have made a ideabook....I can write down sketches, ideas from other blogs and the link so I can say thank you for the inspirations when I have done a card and used an idea from someone :-))

I have used:

Stamp: hÄnglargirl
Coloring: Aquarell
Patterned paper: Maja Design
Decoration: Ribbon, flowers, brads, QKs leaf
For the text: QKs Dragonfly

Thanks for looking!

Have a great weekend!

Ingela x

DT kort för Stamp with Stampavie

Då har det hunnit bli onsdag och dags för en ny skiss på utmaningsbloggen Stamp with Stampavie. Här kommer mitt kort och titta gärna in i bloggen här och låt dig inspireras av alla tolkningarna utifrån skissen!

Stämpel: Sarah Kay
Färgläggning: Promarkers
Dekorationer: Band, halvpärlor, QKs nameplateIn english:

Here is my DT card for this weeks challenge (28) on the blogg Stamp with Stampavie, I hope you will join us and please visit the blog and look at the other lovely DT cards from the team!

I have used:

Stamps: Sarah Kay
Coloring: Promarkers
Dekorations: Ribbon, pearls and QKs nameplate

Thanks for looking and have a nice day!

Ingela x


Alla Hjärtan

Här kommer två kort som jag hann göra på träffen i lördags. Snart är det den 14 februari och Alla Hjärtans dag....så här kommer 2 kort med rött tema :-))

Papperna är från making Memories nya serie och jag tycker dom är sååå fiiina!

Ha en trevlig dag!

Ingela x


A Spoon Full of Sugar, challenge 35

Hejhej......här kommer ett kort jag gjort till A Spoon Full of Sugar och temat är Oh Baby, kolla gärna in bloggen och låt dig inspireras :-))

Jag har använt:

- Stämpel från PSX
- Färglagt med Akvarell
- Cirkelstämpel från ScrapLyckan
- Mönstrat papper från Ladybug and Friends
- Spets, punchinella, floss
- Halvpärlor
- Retroblommor stl small och mediumHere is my card for the weekly challenge at A Spoon Full of Sugar, this weeks challenge is Oh Baby!

I have used:

- Rubberstamp from PSX
- colored with Aquarell
- sentiment stamp from ScrapLyckan
- patterned paper from Ladybug and Friends
- lace, punchinella, floss
- pearls
- retroflowers, medium and small

Thanks for looking, have a nice sunday!

Ingela x

Grattiskort!

Igår var jag på träff med mina underbart inspirerande och trevliga stämpeltjejer! Vi är ett glatt gäng som gärna bjuder på det mesta...allt från roliga historier, dekorationer och ideér. Har man kört fast så tar det oftast inte lång tid tills man är på G igen :-)
Igår fick jag gjort två kort...jag vet att ni tänker nu...bara två kort???? Men ni vet hur det är....man snackar, fikar, pillar på alla andras saker sedan så snackar man lite till och ännu mera :-)))

Men här kommer min kort...:

Detta kortet blev till pga bandet....??? Ja visst låter det knasigt, Annica hade det i sin bandlåda och jag fick det då jag bara kände en sådan plötslig "vill-ha-känsla" *fniss* Jag bestämde snabbt att jag skulle göra ett rosa kort och så här blev det.....

Jag har använt:

- hÄnglarflicka
- färglagt med akvarell på 300 gr akvarellpapper
- Bazzill
- mönstrat papper från Bo Bunny
- retroblommor stl small
- QKs flourish från die-set Flourish
- halvpärlor
- Word Window punch
- bokstavsstickers från Adornit

 

Här är nästa kort och som ni ser så blev det samma hÄnglartjej :-)

Jag har använt:

- hÄnglarflicka
- färglagt med akvarell på 300 gr akvarellpapper
- Bazzill
- mönstrat papper från SassaFrassLass
- retroblommor stl small och medium
- QKs fotohörn
- brads
- Word Window punch
- band
- Typsnitt "Girls are wired" (I love it...ngn som vill sälja så hojta till....VILL HAAAA!!!!!!!)

 

Detta var mina kort för denna gången...är du nyfiken på mitt DT-alster som jag gjort till ScrapLyckan så kika in i bloggen här!  

Tack för titten, lämna gärna en kommentar för det är alltid så inspirerande!!!

Ha en fortsatt härlig kväll!

Ingela x

Challenge 26, Stamp with Stampavie

Här kommer en sen uppdatering av veckans DT-alster för den tyska utmaningsbloggen Stamp with Stampavie. Denna veckan har vi en gäst-DT och hon har valt veckans utmaning, kolla i bloggen så får ni se dom andra DT medlemmarnas fina kort!

Här kommer mitt:

Här är framsidan samt tagen....

här är tagen i närbild....detaljbild från framsidan.....och slutligen baksidan....In english:

Here is my DT-card for this weeks challenge at Stamp with Stampavie, please look in the blog and you will find  many fab cards from the team!

Thanks for looking and I hope you will join us this week!

Ingela x

A Spoon Full of Sugar, Challenge 33

Tänkte börja året med att hänga på lite utmaningar :-)

Här kommer mitt kort efter en skiss på utmaningsbloggen A Spoon Full of Sugar .

Jag har använt följande:

- hÄnglarflicka från Morkarla-paketet
- färglagt med akvarell på akvarellpapper, 300 gr
- mönstrat papper från Inque Boutique
- Band från Prima
- öljetter, halvpärlor
- Retroblommor från punch liten och mellan, hjärtstans
- flourish från BossCut


Färgerna kom inte riktigt till sin rätt då ljuset inte är det bästa idag....men på detaljbilden så är den nästan rätt.....kvittar om man använder blixt eller inte i detta envisa mörker......

In english:

Hi!

I had decided to join the challenge 33 at the blog A Spoom Full of Sugar and I have create a card from the nice sketch.

I have used:

- hÄnglar girl
- colored whit Aquarell
- patterned paper from Inque Boutique
- ribbon from Prima
- retroflowers small and medium and hearts
- eyeletts and pearls
- flourish from BossCut

Thanks for looking!

Ingela x

En LO!!!

Äntligen en uppdatering här i bloggen....

Mycket har hänt sedan sista jag skrev här....Natten mellan måndagen och tisdagen den 5-6 januari så slutade barns lek med fyrverkerier med att  min arbetsplats har brann upp eller rättare sagt delar av den och den andra delen är allvarligt rök och vattenskadad.
Då jag jobbar på en skola med ca 420 elever så blev detta en tuff nöt att knäcka för skolledningen då eleverna började i torsdags så dom hade tisdagen och lite av onsdagen på sig att fixa fram lokaler....Detta har löst sig nu men det kommer bli tufft för alla elever då dom rycks upp från sin vardag....likaså vi i personalen. Vi vet i nuläget var vi ska vara i 5 veckor framåt så nu får vi göra så gott vi kan med penna och papper....det är det vi har i nuläget.

Denna veckan så har det inte blivit nga kort gjorda här hemma.....men jag kan visa en LO jag gjort till ScrapLyckan där jag ingår deras DT.

Kortet är taget på minstingen när vi högg julgranen i december förra året....då vi skåningar inte är bortskämde med snö så är vi desto mer vana vid vatten....."J" hittade en stor vattenpöl och den var han tvungen att utforska :-)))

Kortet har jag redigerat till sepia färg och allt material hittar ni hos ScrapLyckan så titta in där för där finns mycket roligt må ni tro!

Scrappar ju inte så ofta längre....sista var för nga månader sedan men jag blev rätt nöjd med den iaf :-)

Nu ska jag sätta mig och kurera mig....har fått en tråkig förkylning och vad är då bättre medicin än att få göra nga kort :-) ?!?!?!


Bara kort....

Hej på er alla i cyberrymden!

Nu har jag fått en bättre dator men fick problem med att hitta alla mina bilder så jag kunde inte ladda upp mitt alster i ScrapLyckans blogg igår så nu får ni vänta til på söndag.

Igår var jag hos en kompis med barnen och alla scrapsakerna :-))) Det gick faktiskt riktigt bra att sitta och skapa samtidigt som barnen for runt...fick gjort två kort.

Dessa är färglagda med Promarkers och jag kan säga att dom är nog mina favoriter ändå, det blir ju väldigt fint med akvarell och distresser men det går ju så mkt fortare :-)) Gillar ju även mina Prismapennor och dom är ett bra komplement till Promarkers.

Här kommer mina kort:

Det blev två "bra-att-ha-kort".....Har använt samma motiv men ändå så blev dom rätt olika :-)

Nu ska jag försöka få eld i spisen/kaminen....Brrrrr så kallt det är, vi har nu -8 grader så det är lite kyligt inonhus.

Ha en trevlig afton!!!

Ingela x

Testing testing....

Ja nu har jag gjort ett kort där jag färglagt med distresser.....detta är inte iheller så lätt men efter lite tips samt lite bloggande så gick det bättre :-) Jag har målat på 300 grams akvarellpapper, var lite svårare att få ut färgen jämnt men ger ett finare intryck.

Har använt hÄnglarflickan som skålar in det nya året men jag tycker dom passar lika bra till Grattiskort som till nyårskort :-)Idag har jag även fått skapat lite annat....men om du är nyfiken så får du allt vänta tills på söndag och då hittar du det i ScrapLyckans blogg.

Imorgon så fyller jag år så detta blir nog sista uppladdningen för helgen...Kan inte lova men jag tror det, funderar på en lite överaskning så kanske det är värt att kika in här senare ;-))

In english:

I have done a new birthdaycard and I have colored the image with distress inks.....I have colored a lots of image but I throw away them all beacuse I´m not satisfied but I will not give up :-)

I wich you all a great weekend, I will have it, beacuse I shall have a party tomorrow beacuse it´s my birthday !!!!


Ha en härlig fredagkväll!!!

Ingela x

Gott Nytt År 2009, Happy New Year 2009 !!!

God fortsättning på det nya året, jag hoppas ni hade en trevlig nyårsafton med god mat och dryck!

Jag har inte gjort så mycket ansträngande arbete idag....jag har fått gjort 2 st kort där jag målat motiven med akvarellpennor. Jag har hållt på nu nga dagar att färglägga med akvarell och med distresser och nu tar jag modet till mig och visar två kort.


Kan ju villigt erkänna att det är inte det lättaste och jag får det inte riktigt jämnt men det gör inte så mkt :-)

In english:

I haved tried Aquarell, coloured pencils for coloring and that it´s not so easy but I like it....I must practise more so I can get the image more alive but so far I´m really pleased with my results :-)

I wich you a nice New Years day!!!


Ha en fortsatt mysig nyårsdag!!!

Ingela x

RSS 2.0