Produktiv söndag!

Oj vad jag fått gjort många LOs :-) En hade jag tänkt skicka in till SWE Scrapbook men jag hann inte färdigt innan vi skulle åka iväg på middag......Jaja, jag är hyffsat nöjd iaf, kortet är tyvärr lite mörkt men jag ville så gärna göra en LO med det kortet...ska fota den imorgon när det är bättre ljus än nu (23.22).

Har fått gjort 2 st till, en från julafton med mina barn och deras kusiner OCH självaste tomten :-) Den andra jag gjort är till en färgutmaning...man ska använda sig av fyra färger...brunt, cerise, rosa samt orange. Jag har inte skickat in den än men jag tror att jag ska våga mig på det.....

Just det.....hann ju göra en innan jul med barnen och tomten från 2006...tänkte att det var bäst att få den gjord innan dom nya fotona skrivs ut *hihi*

Nu sitter jag och är sugen på att göra nga kort...för då får jag använda mina Promarkers. Men jag har ett problem....inga stämplar......får nog ge mig ut på "surfturné" i webshopparnas värld, många har ju rea nu.

Ha det gott!

.....lite svammel bara.....

Idag har jag varit på REA och fyndat 10 st nya Promarkers.......köpte man minst 10 st så kostade dom 28 kronor sen var det ju REA 20% på det priset så det var ju bara att slå till :-)

Har faktiskt fått scrappat 2 LOs, en från förra julen och en från denna.......det tar sig *hihi*

Just nu sitter jag i soffan ocg bloggar....just det...i soffan! Har varit och köpt en ny dator.......en bärbar samt fixat med trådlöst nätverk.......är verkligen toppen! *såååå nöjd*

Tänk nu är det snart nytt år......vad ska man lova då?

Scrappa mer och göra många kort *fniss*.....det kan jag hålla!

Nu ska jag surfa vidare...ha det gott!

24:e december...självaste julafton!

Idag så har jag fixat med dom sista julklapparna...bara packat in dom som väl är *hihi*

Har altrat ett cd-fodral som är ett presentkort till svärmor från hela familjen...dom har den sista adventsutmaningen på hÄnglar-bloggen uppe nu så jag gjorde efter den när jag ändå var i farten :-)

Vet ni vad? När jag gick in där för att kolla vilken adress jag skulle maila till så fick jag mig en riktig "julöveraskning"...Det var jag som var den lyckliga vinnaren i deras 3:e adventsutmaning*tjihoooo*

Jag vann med ask nr 3 som jag skrev om i ett tidigare inlägg och som jag själv tyckte bäst om...här är den igen *fniss*

image19

Nu ska jag kolla på Kalle Anka med barnen sen bär det av till svärföräldrarna för att fira jul.

GOD JUL!

Nya skapelser!

Då har "H" jullov nu och idag så fick fröknarna varsin liten julask med choklad i som jag gjort. Har vikt asken efter en mall som jag köpt på Panduro....så här blev resultaten:

 1  2  3

Jag är mest nöjd med ask nr 3, tycker bäst om den hÄngeln och jag bara älskar det pappert Red Ryder i Figgy Pudding serien...blommorna ska vi bara inte prata om....I lööööööv it!  :-)

Nu ska jag fortsätta fixa här hemma.

Tjingeling!

Jag vann ett pris...tänka sig....lilla JAG!

Åååååå vad jag är glad!

Jag vann ett pris i Julkortstävlingen 2007 på Stämpelsnack i kategorin Guld & Silver :-) Tänk....jag som precis "reggat" mig på det forumet bland en massa "höjdare" och så får lilla jag ett pris, är faktiskt sååååå STOLT!

Har bara skickat in till tävlingar en 4-5 gånger men aldrig vunnit ngt så jag är verkligen glad åt mitt pris :-)

Här är mitt bidrag:

image15

TACK alla som röstade på mig, jag hoppar av lycka!

Sista rycket med julkorten!

Så NU är det "finito" med julkortstillverkningen.....har iofs två till att montera men jag räknar ändå årets julkortsprojekt som avslutat.

Hade alla färdiga redan som igår trodde jag......Idag när jag började skriva vem vi skulle skicka till så visade det sig att jag hade sååååå fel så det var bara att göra nga till.

Här har jag snabbtillverkat nga kort och dom är verkligen snabbt gjorda....provar att ladda upp småbilder och ser om dom blir "klick bara"......

  1  2  3  4  5

1: Gjorde ett i stl 10 x 15 så jag fick använt upp spillbitar ;-)

2: Här har jag också använt mig av spillbitar och tyckte att det blev rätt "juligt" trots den lilarosa färgen. Använde embossat papper ist för möntrat papper och tyckte det blev rätt bra faktiskt, tagen är instucken bakom själva motivet och där har jag skrivit " det vanliga" *hihi* 

3: Ännu ett kort med hjälp av spillbitar :-)

4: Detta enkla kort ska jag skicka till en väninna som tycker om dom blommorna jag använt samt att hon är lite av en sparsmakad person.....kortet är helt i hennes tappning *tror jag...?*

5: Detta kortet gjorde jag på "maran i Malmö" och min syster blev så "impad" av det kortet så det sa hon att hon ville ha till jul...så det skickar jag till henne fast det känns ju inte som att det blir ngn överraskning men hon blir ju nöjd iaf :-)

Så detta har jag pysslat med idag och nu ska jag bara montera dom andra två....är inte med stämplade motiv utan jag har använt min älskade QKs tång *fniss*
Bilder kommer senare!

På återseende!


 

Lördagen den 15 dec....

Idag har jag varit på "Efter-lusse jippo" på ScrapAddicted, det bjöds på glögg och pepparkakor samt stort lotteri i butiken. För varje hundring man köpte för så fick man en lott och på dom lotterna man INTE vann så fick man ett tröstpris...så alla var vinnare!
Jag vann filtband och sen så fick jag "hjärt-brad" och floss i tröstpris :-)

Har nu fått mina Magpie Nesting Tins...och inser att jag behöver fler...dom jag beställde räcker inte. Jag håller på att planera som bäst just nu för jag ska få ett litet scrap-krypin a´la garderob *fniss*
Jag vet precis hur jag vill ha det men om det blir så IRL det får vi väl se.

Jag letade efter nga knappar igår och kunde inte hitta dom....backade från matrumsbordet för att kunna skåda allt.....Herregud som det såg ut, är ju inte konstigt att jag inte hittar ngt.....Längtar verkligen till mitt nya scrap-krypin a´la garderob :-)
Jag fotade den "lilla" röran och ska visa sen hur det såg ut när jag ändå passar på att visa mitt nya tillhåll.

Röstningen i Julkortstävlingen på Stämpelsnack är som bäst igång nu....spännande värre!
Jag skickade in till alla 4:a kategorierna så vi får väl se hur det går...inte för jag tror på ngt pris men det är fakstiskt lite nervigt ändå, hade varit väldigt roligt om man fått ett litet pris :-)

Har precis skickat in ett julkort till ScrapAddicted, senaste inlämning är imorgon.....fanns en kortskiss i senaste nyhetsbrevet så jag knåpade ihopa ett kort så nu får vi la se vad som händer .-)

Har nu bestämt mig för att det inte blir fler julkort utan nu ska jag scrappa ist...är så sugen att få göra en LO, ska nog se om jag får till en ikväll :-)

Här är mitt bidrag till ScrapAddicted:

image9

Nu ska jag

Jag glömde ju mitt nytillverkade "presentkort"....

Har gjort ett grattis kort till min svärmor som snart fyller år...kanske en bra ide om du inte är färdig med julklapparna....Vi köpte en tidningprenumeration på www.gebortentidning.se är Allers förlag.....där kunde man även printa ut ett presentkort *toppen*

Här är framsidan på kortet:

image7

och är är vänster insida där jag limmade fast själva presentkortet:

image8

Tanken är att jag ska skriva nga rader på högersidan och på baksidan har jag bara stämplat Ugglan Rut som sitter på en gren från Easers stämplar och under grenen har jag skrivit mitt namn.

Blev faktiskt rätt nöjd med projektet *fniss*

Lite LOs som är rätt så nya....

Kom på att jag hade lite LOs som jag gjort men inte fotat än...tyvärr så blev det inte alla då batterierna i kaneran dog...:-(

Här är nga iaf :-)

image2

image3

image4

image5

image6

Fotona är inte så bra tagna då det är så svårt med ljuset nu vid denna årstiden och sen vet jag aldrig om jag ska lägga dom eller ställa dom upp när jag fotar....Har du några välkomnande tips om fotograferandet så berätta dom gärna! :-)

Den sista LOn är jag jättenöjd med, den gjorde jag på ScrapAddicteds scrapträff den 25 nov efter hennes tävlingsskiss

Hemsidan är uppdaterad!

Ojojoj.....nu har jag äntligen fått in alla mina dies och i kategorier......har dock glömt mina Cuttlebugs-dies samt nga Bosscut-dies men det tar jag en annan dag för nu orkar jag inte mer för ikväll.

Nu ska jag bara fota några av mina senaste LOs och lägga in där så slipper kategorin LOs gapa tom..... Under "Mina kort" ligger där ett julkort *hahaha* men dom andra som jag gjort kan jag inte lägga dit eftersom jag kanske ska skicka in nga av dom.....*dock tveksam till det hela*

Har en del att finslipa på sidan men i det stora hela så är sidan färdig så.....

Titta gärna in!

10 december...14 dagar till jul.....

Då var jag tbx....nu har hela familjen inkl jag haft vår beskärda del av vinterkräksjukan...*blääää*

Nu till dom roliga grejorna ist :-)

Har köpt på mig mitt första klubb-kit från hÄnglar och stÄnglar, det heter "Hjärtligt" och det skickas ut till alla i mitten av januari nästa år...NÄSTA ÅR...hur ska jag orka vänta...?

Detta med kortmakeri och scrapping är märkligt.....Hur kan man bli så beroende?

Har skickat in ett julkort till en tävling på ScrapAddicted, ett annorlunda julkort. Man fick inte använda rött, grönt och guld.....Jag slog till med rosa då det är ju faktiskt väääldigt annorlunda enligt mig iaf...Inte för att det kommer bli ngt pris eller så men det är kul att ha som en deadline för julkort ska det ju göras ändå :-)


image1

Här är resultatet...väääldigt enkelt då jag inte har så många stämplar, tycker det är svårt när man inte har ngt motiv.....Jaja.....det duger iaf :-)

Har även gjort julkort till Stäpelsnacks Julkortstävling 2007......tyvärr är det likadant där...svårt som tusan då jag inte har nga stämplar....har fått gjort ett iaf, kanske två...har iofs ett tredje med *hihi* men jag är inte nöjd. Visst vi är ju alla nybörjare men mina kunde lika gärna varit gjorda av min äldsta son på snart 5 år..... Jag får se om jag skickar in till ngn kategori, där är 4 st....så kanske ett kort iaf.

Mina pyssel-kort-vänner hade träff igår men jag kunde inte komma..*snyft*....dels är/var vi inte riktigt 100 %-iga samt att det var med kort varsel så jag hade ingen barnvakt. Men den 13 januari....DÅ kommer jag!

Har köpt 2 tändsticksaskar idag så jag tänkte se om jag kunde få ngt gjort med dom...eller scrappa lite...hittade en tävling på Hobbyhuset och jag föll för skissen direkt...

Ha det bäst!

Ny leverans!

Åhhh idag fick jag mina nya stämplar som jag beställt från Stämpelgården, jag är toppennöjd med servicen!

Fick även min fina stämpel som jag vann på Tradera, den är ju också bara såååå underbart fin!

Har skaffat mig en hemsida också....vill ni kolla in den så finns länken under Länkar såklart :-) Sidan innehåller typ "nada" just nu men kommer att uppdateras inom dom närmsta dagarna, så ni som är nyfikna, håll ut *fniss*

Idag har jag varit och klippt mig samt färgat och slingat håret och är faktiskt sjukt nöjd!

Nu ska jag titta till "H".....nu är det han som är sjuk, håller tummarna nu för att jag inte ska bli dålig, hatar kräksjukor. *usch*

Tillökning....!?!

Åhhh nu har det blivit tillökning......bland mina Promarkers *hahahaha*

Nu skickade jag bud med Carina som ändå hade ärende dit så nu har jag ytterligare ett gäng pennor *lycklig*

Tack Carina och till Estelle (dottern), Estelle hjälpte till att leta rätt på färgerna :-)

Sitter och klurar på lite kort som jag tänkte göra till nga tävlingar....ska ju göra julkort till mina nära och kära så då tänkte jag att då kan jag göra enligt tävlingsbeskrivningarna när jag ändå är på G...

Tänkte skicka in till Stämpelsnack och till Scrapaddicted....Kort i Fokus har också en tävling men det verkar så svårt och klyddigt att vara med där. På Kort i Fokus hade dom en massa utmaningar, skisser osv men jag fattar "nada"...det står att det bara är att länka sina "alster" till den tävling man vill vara med i men jag fattar ändå inte hur man gör riktigt...får nog kontakta DesignAnnique.

Loggade in mig på Stämpelgården och såg att min beställning är skickad *hoppar av lycka*...har jag tur så har jag mina två nya stämplar i "låddan" imorgon *tjihoooo*

Ngt annat nytt som kanske inte är så kul är att sambon och "J" fått vinterkräksjukan...:-( Dom är nu på bättringsvägen men jag som är lite inbillningsjuk när det kommer till kräkningar är livrädd nu...jag ska fixa håret imorgon och på fredag så är jag bjuden på julbord av mitt jobb....Vill ju så gääääärna *håller tummarna*

Over and out

Julgrans huggning 2007

Oj.....tänk idag är det den 1 dec.....nu lackar det mot jul :-)

Idag har jag och barnen varit med morfar (min far) och huggt årets julgran/ar. Jag kan lova att vi var blöta efter ca 1 timmes letande och huggande (tot 4 julgranar). Lille "J" var inte som en solstråle då han var sååå trött så det slutade med att morfar bar "J" och jag sågade julgranar. "H" var som vanligt på G och tyckte det var såååå spännande eftersom vi skulle ju gå och se om tomten var hemma i sitt hus :-o

Förstår om ni undrar men det är faktiskt sant...han bor i Ströröd, utanför Billinge :-) och han var inte hemma......"H" konstaterade att han var ute och handlade julklappar till alla snälla barn.... :-)

Nu ska jag fixa lite med mina almanacks-swappar......fattar inte vad jag gett mig in på.....MÅSTE ju stämpla och jag bara känner för att ta min "tång" då jag känner att det är större chans att få ett bra resultat. Jag kommer verkligen göra bort mig...men som ngt smart sa, man lär så länge man lever OCH får stryk så länge man lär *mohahaha*

Tjingeling från Pling!

RSS 2.0