Så...nu var det gjort.....

Så nu har jag skickat in min DT-ansökan *biter på naglarna*

Tror att jag läst igenom själva ansökningskraven typ si sådär 1000 ggr....Jag har skickat in 3 st  kort varav ett kort gjordes till två syften..nämligen till ansökningen men även till min stämpelkompis som fyller år idag :-) Hon ääääälskar Penny Black och färgen lila så givetvis så är kortet väääldigt lila samt med ett Penny Black motiv, helt i Carinas tappning *fniss*Det andra kortet som man skulle visa var ett sk "teknik"-kort.....*gulp* känner mig fortfarande som en nybörjare och har inte testat nga tekniker direkt iheller....men en teknik som jag testat och tyckte var tuff var Faux Tree.....det 3:e kortet skulle vara efter en skiss och då valde jag kortet som jag gjorde efter en skiss under ScrapAddicteds webbmara och det kortet är väldigt fint enligt mig själv iaf *fniss*

 

Jaaa så nu får jag vänta att se......det brukar ju vara enormt många som söker till lediga DT-platser så risken att jag ska få en plats är ju rätt liten men det ger en lite skinn på näsan nu när man väl sitter här och tryckt på skicka knappen man vet ju aldrig och sen är det ju som så: Hoppet är det sista som överger en...eller hur?

Nu ska jag se hur bilderna blev på en altrad väska, gjorde även en lila väska till min väninna där jag lagt ner lite lila "godsaker" som lila Crackle Paint, lila Liquid Pearl, lila Floss, lila brads och band samt en lila penna :-))

Tjingeling på er!

Ute i god tid...

Julkort mitt i sommaren...Ja precis vad jag gjort :-) Det började med Svensk Scrapbooking hade en Midsommarcrop och en av utmaningarna var att göra ett julkort.....så jag fortsatte lite på den linjen.

Här kommer två julkort som jag gjort och jag håller på med fler, kan ju vara bra att ha ett lager på lut :-))Lite snett inscannat men det får duga :-) Ett enkelt julkort med hÄnglarpar från Klappat och klart -07, färglagt med Promarkers.Här blev det pepparkakskort, motivet givetvis från hÄnglar :-) Jag har färglagt med Promarkers och med Prismapennor, typsnitt är QKs Diesel som jag lindat med lite floss.

Ha en trevlig dag!

Lite snack bara....

Idag så har jag inget att visa upp...har gjort nga kort men inte hunnit scanna dom. Jag hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar för det har jag haft :-)

Vi har precis kommit in efter att varit ute i stormen och byggt staket runt poolen, "J" kommar nog annars att se om han kan simma och det kan han INTE...han är ju bara snart 2 år men kan iofs VÄÄÄÄLDIGT mycket trots sin unga ålder. Nu ikväll när vi varit ute så har "H" varit med och det blir många roliga skratt när man är med en 5 -åring :-)) Ojojoj vad vi skrattat!

Idag så har jag och sambon varit förlovade i 8 år....tänk vad tiden går och inte lär jag bli gift iheller han tycker att det är som att kasta pengarna i sjön.........vilket resonemang *skakar på huvudet* Nåja, jag överlever säkerligen fast jag hade gärna velat gifta mig :-)

Vad har jag mer gjort idag *funderar* Ja just det, jag har varit i Löberöd hos Scrapaddicted, där är 20% i fysiska butiken denna veckan och det kan man ju inte missa *hihi* Shoppa är ju alltid roligt!

Kan ju även berätta att jag funderar på att skicka in en ansökan om en DT-tjänst....vill ju så gärna men kan inte bestämma mig för om jag ska skicka in eller inte......ansökningstiden går ut den siste juni så jag har nga dagar på mig att bestämma mig, slutar väl med att jag får singla slant, har iaf börjat göra bidragen som jag tänkt skicka in iaf....

Nu ska jag gå och sätta mig i min "garderob" *fniss*, håller på att "altra" lite....är en lite "surprise" så om nga dagar så får ni se *ler hemlighetsfullt*

Ha det gott, tjingeling på er!

Midsommarcroppens bidrag kommer här!

Nu har jag fått gjort nga bidrag till croppen på Svensk Scrapbooking och laddat upp dom i deras galleri så nu kan jag även visa dom här :-)

Först ut blir kortet som jag gjort i skiss utmaningen:den andra utmaningen var att göra ett julkort som kommer här:här kommer raka mostatsen.....ett midsommarkort:Nästa kort är till utmaningen band och garn.....tyckte att det var en klurig en :-) sista "crop"-bidraget som är färdigt är detta till utmaningen "stansa vilt"Dessa fem bidragen är färdiga och upplagda.....nu ska jag se om jag kan hitta ngn inspiration att göra nga av dom andra utmaningarna :-)

Har även fått gjort ett beställningskort....kravet var att det skulle vara en häst och en pojke på kortet samt att där skulle stå Filip 10 år.......är ju inte ofta man får göra ett hästkort till en kille :-)

Så här blev resultatet:Ha en fortsatt trevlig dag...nu ska jag se vad man kan hitta på :-)

Tjillevippen!

Lite nya kort....

Förra helgen så hade Scrapaddicted ställt till med webmara i dagarna tre :-) Givetvis så hängde jag på nga utmaningar och hade gärna gjort fler om vädret varit sämre...kändes inte så bra att sitta inne i 3 dagar när det var 28 grader ute. Det var jätteroliga utmaningar och jag fick verkligen utmana mig själv för att få ihopa bidragen som blev 4 st totalt.

Här skulla man använda sig av temat Frukt och Bär:

Nästa utmaning som jag hoppade på var Faux Tree....man skulle göra eget trä...???? Jag gjorde en ram.....det var rätt klurigt men jag blev rätt nöjd med träet iaf, resten kan diskuteras iaf fjärilen som blev riktigt "fel".....På nästa kort eller LO skulle man använda orden "snart sommarlov" eller "snart semester".....Här var det en skiss som skulle följas:Skrev nog för en tid sedan om att jag skickat in ett kort till en tävling....Jag skickade in till Stämpelgårdens skisstävling men hade inte en chans där.....var jättemånga fina kort som skickats in men här kan ni se mitt lilla bidrag:Gjorde ett "grattis-kort" till en mycket god vän och som dessutom gillar hästar :-) Har maskat ihopa  3 st Magnolia-stämplar till ett motiv och hästen är målad i nästan samma färg som hennes egen häst har *ler*

Nu ska jag knyta mig för imorgon kl 10.00 så börjar bingon på Svensk Scrapbooking igen......har suttit hela kvällen och spelat men har inte vunnit men gud så kul det varit...har fått gjort 2½ kort till croppen.....kan ju avslöja att det jag hållt på med nu den senaste timmen var nästan så "pestigt" så jag ångrade mig att jag hoppade på min egen idé *hahaha*

Ska visa min bingobricka imorgon samt mina färdiga alster..Sussa gott, för det ska jag iaf :-)

I´m back!!!!!!

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen *hihi* Har suttit här och väntat på det där j....a mailet man skulle få när bloggen väl var flyttad och jag tyckte det tog en j....a tid rent ut sagt..... Jag mailade min kort-kompis Monica och frågade henne och då sa hon att jag skulle logga in osv osv....jag loggade in via deras hemsida och nu fick jag ett mail om att den var flyttad.

TÄNK....jag har väntat en hel vecka på min blogg, jag har ju varit helt "blogg-sjuk" *hahaha*

Har en del kort att visa upp men det hinner jag inte just nu då jag måste laga mat men jag kan iaf tala om att det är stor Midsommarcrop på Svensk Scrapbooking och där måsta jag ju bara vara med :-)

Har nu även glädjen att kunna berätta att jag har 8 veckors ledighet framför mig....slutade jobba igår då eleverna slutade, härligt jobb!!!!!!!

Nu måste jag sätta fart...fotbollen börjar ju snart *gulp* och då ska vi ju äta.....

See you later alligator! *fniss*

Ny månad, nya utmaningar!

Då var det nya månad och på KiF innebär det att det ligger uppe en ny månadsutmaning och det är Forma Hantverk som sponsrar med månadens pris, hoppas du tar dig an utmaningen :-) Jag hade förmånen att få lite stämplar från Forma inför månadsutmaningen och har gjort ett kort med en av stämplarna (kommer fler)...blev ett väldigt "rent" kort för att vara mig eller????? (blev lite suddigt i scannern pga den "tjocka" blomman)

image143

I Kifs blogg ligger även veckans första utmaning uppe och det är jag som haft äran att rita skissen :-) Du ska göra ett kort med temat examen/studenten efter skissen. Hoppas du hänger på, ska bli kul att se alla tolkningar.

Här är mitt kort efter skissen:

image144

På ondag är det dags för nästa utmaning......men du glömmer väl inte KoD som pågår varje dag inne på KiFs forum Nyfiken????? Titta då in där :-)

Tjingeling!

Studenternas tid är här!

Har fått gjort en del kort på sistone då jag fått en hel del beställningar och det känns verkligen kul att ens kort uppskattas. En del av korten är ju personliga och det är lite knepigt att få ihopa det för beställaren får en bild av hur det kanske kommer bli och jag försöker verkligen att få dom personliga så gott det går iaf :-)

Först ut blir alla studentkorten som jag gjort.....

image133

image134

Funderar på att "sy" lite runt stommen med vitt men kan inte bestämma mig.....älskar ju att "sy" :-))

Nu till flickstudenterna:

image135

image136

image137

Kortet ovan var lite "knivigt" att få till......beställaren ville att Norges flagga och den svenska flaggan skulle vara med men tillslut så fick det bli som det blev och jag blev rätt nöjd ändå tillslut.

Nu till lite andra beställningskort som jag gjort, har använt mig av hÄnglars senaste stämplar och jag bara älskar dom :-)

image139

image140

image141

image142

Ja då var nästan alla upplagda.....har nga till men dom kan jag inte visa riktigt än. Titta gärna in senare idag/kväll för då ligger dom säkert här :-)

Ha en förträffligt bra dag och glöm inte att skriva en liten kommentar för det gör mig så glad!


RSS 2.0