Cute Card Thursday, challenge 21.

Idag har jag även hunnit med kortet till Cute Card Thursday denna utmaning har ett sk Inomhus tema..... Jag fick ta mig en riktig funderare och det blev ett kort med den fina stämpeln med tulpanerna.....tror det är PSX om jag inte har helt fel för mig :-)

Jag har använt följande:

- tulpanstämpel från PSX och grattis-stämpeln är från Aud Design
- Promarkers
- brads
- band
- öljetter från Making Memories
- möntrat papper från My Mind´s Eye

Här är mitt bidrag:Här är en liten bild på hur jag fäst den lilla cirkeln med grattis-stämpeln...blev lite dåligt då jag scannat kortet men den sitter med en nål......hoppas ni kan se det, bilden är klickbar :-)Tack för titten!

Thanks for watching!

Ingela x

A Spoon Full Of Sugar, challenge 10.

Då var det dags för utmaning 10 på A Spoon Full Of Sugar och denna veckas utmaning går ut på att göra ett kort med djurtema.

Jag har använt:

- hÄngeldraken som är färglagd med Promarkers
- Quickutz Diesel Classic och fotankare
- blommorna är från Prima
- brads från Reprint
- mönstrade pappert är från My Mind´s Eye och journalingpappert är från Making Memories

Här är mitt bidrag:Tack för titten!!!

Thanks for watching!!!

Ingela x

Drömmannen...????

Drömmannen...finns han på riktigt????? Ja det kan man ju undra, har fått en beställning på kort till just drömmannen så då måste han existera trots allt *fniss*
Nåväl...kortet är till en kille/man som fyllar 30 år och han kallar sig själv för drömmannen så hans arbetskamrater som beställt kortet ville att det skulle stå på kortet, får väl se om han uppskattar det :-)

Jag har använt studenthÄngeln men han har fått ett annat huvud då drömmannen inte går runt med studentmössa men dock kostym......färglagt med mina Promarkers precis som vanligt :-) Jag har använt QKs Abigail Classic till "drömmannen" och 30 är från QKs Snowday samt fotohörnen och den runda tagen är också från QuiKutz.Hade gott i sommarvärmen, njut nu ordentligt för snart kommer det regn och sen är det kört kanske....

Ingela x


Gäst DT sökning!

Har hittat en blogg vars ägare Katharina ska släppa en stämpelkollektion och söker nu gäst DT, hennes DT team är färdigt men man kan söka gäst-tjänsten och den är för 2 månader.

Här är själva ansökningsdetaljerna Whiff Of Joy Guest Designer Call , man ska göra sitt kort efter en skiss hon har ritat och här är mitt bidrag:Jag har använt en av dom nyaste hÄngeltjejerna som jag färglagt med Promarkers, grattisstämpeln är från InkyWings. Har använt mig av QKs dies löv, fotohörn Rev blomma sedan så blev det lite band  med :-)

Så nu ska jag susa iväg och skriva en kommentar sen är det bara vänta och se :-)

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen, jag har 38 grader i solen på uteplatsen och 27 grader i skuggan.....kan berätta att jag väljer skuggan eller min scrap-garderob, ni har väl kollat in den?

Kram Ingela


Diamantkort, Diamondcard!

Nu har min blogg fått en lite uppfräschning och den blev riktigt fin tycker jag :-) Det roligaste är nog översättningsfunktionen jag skaffat, den fixar min svenska text till engelska men det blir mer som svengelska *fniss* vissa ord översätts inte och vissa blir helt fel.......Om jag skriver dom så översätts det till judgement och jag menar ju de men skriver dom...likaså när jag skriver band (ribbon) då översätter dom det till tied *hahahaha*
Vill ni ha ett gott skratt så prova så får ni se :-))

Men nu till mitt kort :-) Jag har provat att göra ett Diamantkort och det blev riktigt gulligt, det går inte åt så mycket papper och dekorationer iheller så det är ju också ett + !

Kolla här så fräck vikning:     (bilderna är klickbara)

Nåååååå........Vad tycker du?

Lämna gärna en kommentar!

Nu ska jag ut och sola och kanske bada i poolen, jag vill egentligen ha 25 grader i vattnet men det är bara 23 så jag är tveksam....

Ha en trevlig söndag!

Ingela XX

A Spoon Full Of Sugar, challenge 9 sketch.

Har hittat en ny utmaningsblogg som heter A Spoon Full Of Sugar och denna veckans utmaning var att göra ett kort efter en skiss.

Jag har använt mig av följande:

- hÄngeltjej målad med Promarkers
- silvrig Punchinella
- band
- mönstrat papper från My Mind´s Eye
- Quickutz dies

Blommorna har jag gjort på ett annat kort och idén har jag "lånat" från hÄnglar-Marie sedan jag såg dom urtjusiga blommorna i hÄnglarbloggen :-)

In english:

I have used this things for my card:

- hÄnglar girl colored whit Promarkers
- Punchinella
- ribbin
- paper from My Mind´s Eye and Bazzill Cardstock
- and lots of Quickutz dies

If you wonder something about my card leave a comment and I will get back to you :-)Thanks for watching, have a nice day!

Ingela x

Grattiskort

Har varit i skapartagen igen...fick lite inspiration då Carina och hennes dotter var här igår och vi fick pysslat lite. Hon har fått så fina presenter från en födelsedagsswapp i Tyskland och igår fick jag se dom senaste presenterna och givetvis så snappade jag upp lite nytt :-))

Här är ett hÄnglarkort som går lite i en höstig anda...... hÄngeln är färglagd med Promarkers och det mönstrade pappert är från Fancy Pants sen så är det lite olika Quickutz dies samt alfabetet Diesel Classic.
Nu ska jag gå och göra chokladbullar...man får väl inte skriva det "andra" ordet......men jag är iaf bäst på att göra sådana. MUMS !!!!!!

Ska ut på bloggrunda senare ikväll så då kanske jag dyker upp i just din blogg.....

Ha det gottigast!!!!!

Kram

Bröllopskort

Fick en beställning på ett bröllopskort för ngn vecka sedan och nu är det färdigt...äntligen! Hade lite idétorka men sen så hittade jag ett kort på hÄnglarbloggen som föll mig i smaken och gjorde en case rakt av :-) Jag har inget bröllopspar så paret från Till en vän-paketet fick stå som brudpar...tyvärr så var där en prick i pappert som jag såg när kortet var klart så jag fick kladda dit en mun på bruden så då fick ju givetvis den andra hälften också ha en...blev ju sådär lagom halvdåligt men men...nu är det gjort......Tack för titten, ha det gott!!!!


Cute Card Thursday, Challenge 19

Då var det dags för utamning 19 på Cute Card Thursday , i denna utmaningen så får man inte använda nga människor utan bara djur.

Mitt bidrag blev med ett Penny Black motiv färglagt med Promarkers och jag har bara använt mig av lila cardstock. På den ljuslila biten under själva motivet så har jag använt en av Cuttlebugs nya embossing stencil´s som är bårder, finns 5 olika i en förpackning. Fick även använt lite Apple green Punchinella på kortet och  sen var det klart *fniss*

In english:

I have used a rubberstamp from Penny Black and it´s colored whit Promarkers, the text read: Have a wonderful day!
I have used embossing stencil´s from Cuttlebug and some things from Quickutz and finally some Punchinella.Thanks for looking and have a wonderful day!

Lyckodag!

Idag blev fotbollskortet färdigt :-) Jag fick en beställning på ett kort till en blivande 9-åring och det skulle vara himmelsblått som i MFFs färger......Det blev en hÄngelkille som fick visa sig i himmelsblå dress med en fotboll och jag fick använt min nyinköpta Punchinella med :-)

 

Hoppas han blr glad för kortet :-)

Idag när jag gick till brevlådan så låg där ett stoooort kuvert och väntade på mig från Cicci då vi skulle byta stämpelmotiv med varandra.....När jag öppnade brevet så låg där såååå mycket mer än stämpelmotiv.....Hade fått en massa band, brads och gulliga små säkerhetsnålar samt en massa mönstrade papper och sist men inte minst ett vackert handgjort kort!

Kolla här så snyggt det är:Kan ju säga att scannern inte gör kortet rättvist...det är så snyggt färglagt!

TACK Cicci, du satte guldkant på min helt vanliga torsdag!!!!!!!

Nu dom närmsta dagarna så kommer jag nog inte hinna göra så många kort...Min lille vilde "J" fyller 2 år på söndag och på lördag ska vi ha kalas, det innebär att imorgon ska det handlas lite och fixas mat inför lördagen. På lördagen så ska jag handla det sista, duka osv osv....Men som tur är så kommer min otroligt snälla syster hit och hjälper mig med barn, handlande och allt det där osv osv *fniss*

Sååå everyone...take care and have a nice weekend!!!!!!

Det går trögt med julkorten....

Bestämde mig tidigare i år att jag skulle börja med julkorten i god tid men det känns lite trögt....Tycker att jag har många ideér i huvudet men jag får inte till det.

Här är ett nygjort julkort iaf:Har testat en ny "vikning" på kortet, det öppnas mitt på så motivet. hÄnglarflickan är från Klappat och Klart 2007 och färglagd med Promarkers, sedan så är det utstansat från punchar och Quickutz, texten är från QKs Biography Classic, det mönstrade pappert  från Basic Grey - Figgy Pudding, Red Ryder. 

Nu ska jag se om jag får till ett fotbollskort som jag fått en beställning på :-)

Ha det bäst !!!!!

Blog Candy!!!!!

Åhhh kolla in Mayas blogg ! Inte nog med att man kanske har turen att vinna...här finns även väldigt mycket "ögon-godis" Kan varmt rekomendera ett besök hos henne :-)

Cute Card Thursday, Challange 18

Var ju bara tvungen att hoppa på denna utmaningen med på bloggen Cute Card Thursday ......utmaningen är att göra ett kort till ett barn och jag valde att göre ett kort till en biltokig kille :-)

I centrum står givetvis en hÄnglarkille med bil, färglagd med Promarkers. Bilarna har fått 3D lack och Crackle accent på sig ocj jag tyckte att det blev en cool effekt :-) Har använt mig av följande Quickutz produkter: fotohörn, Nesting circles och alfabetet Snowday.

In english:

I love my hÄnglar-stamps and the cute boy whit his car was perfect for the challange :-) I have colored the motives whit Promarkers. I have used Glossy accent and Crackle accent on the cars. I have used following Quickutz products: photocorners, Nesting Circles and the alphabet is Snowday, the paper comes from Bo Bunny.
 

Thank you for watching, have a nice day!

Blog Candy

Kolla in denna blogg Spiral Whisper där kan man lämna en kommentar och om man sedan har turen på sin sida så kan man vinna! Jag tyckte djungeldjuren var supersöta så hoppa in här och lämna din kommentar :-)

Ha en superduperdag!

Cute Card Thursday, Challange 17.

Har hittat en utmaningsblogg som heter Cute Card Thursday och tänkte hoppa på den senaste utmaningen...man ska göra ett kort med ett "ute-tema".

Har gjort ett kort med stämplar från hÄnglar såklart :-)) Bakgrunden har jag gjort med Prismapennorna, motiven är färglagda med Promarkers och med Prismapennor. Gräset och myrorna är från Quickutz samt texten i typsnittet Studio Skinni Mini. Den sk "jorden" i trädgårdlandet har jag gjort genom att riva papper och monterat på vartannat med 3 D kuddar.

In english:

I have used hÄnglar & stÄnglar stamps and colored them whit Promarkers and Prismacolorpencils, the background is colored whit Prisma. I have mounted the card whit 3 D pads (don´t now the right word in english...). The grass and ants it´s from Quickutz also the text, Studio Skinni Mini.

Thank you for watching, please leave some comments about the card! 

See you all!

Ett nytt roligt kort!

Igår så hittade jag en tävling på Stämpelgårdens blogg om att göra ett "snurr-kort" och tyckte det var en rolig idé...så nu har jag gjort ett sk "snurr-kort" :-)

Jordgubben kan flytta/snurra på sig i sin lilla bana längst ner på kortet, gick åt 2 st 50 öringar och en massa 3-D kuddar :-)

Jag har fotat kortet så jag kunde ta lite stil-bilder :-)

Här är kortet i sin helhet:och här kommer lite klickbara närbilder:

   

Nu när jag själv tittar på kortet så har jag bestämt mig för att sätta 3-D lack på jordgubbarna samt i mitten på blommorna, tror att det kommer göra susen *haha*

Visst var det en rolig idé?

Nu ska jag pyssla vidare denna regniga sommardag :-)

Ha de´!

Kort med svart bakgrund

Jag brukar vara inne på swe scrapbooking för att kolla in allt snyggt som görs, har aldrig skickat in ngt själv men i förra veckan så var det dags :-)  Fick tillbaka ett mail om att dom mottagit det men sen har det inte hänt något alls.....sidan är bara uppdaterad med veckans skiss och jag kan inte läsa mig till hur dom gör med färgutmaningarna, kanske visar dom bara skiss alsterna.....

Här kommer mitt kort iaf:När jag hittade utmaningen så sa det bara klick....visste precis hur jag skulle göra och tyckte det blev bra med det "plutti-nuttiga" rosa till det svart. Det rosa pappert är från ett journalingblock, motivet är från Housemouse färglagt med Promarkers, blommorna är från You Do blden och texten från Quikutz, typsnitten Metro Classic och Skinni Mini.

Ha en härlig söndag!


Nu tar snart KiF sommarlov :-)

Då var det dags för mina sista kort på KiFs blogg innan sommaruppehållet.....i denna veckan har det varit roliga men kluriga utmaningar, iaf för mig :-)

Korten jag gjort denna veckan är inte riktigt "jag" förutom onsdags-kortet för det är jag riktigt nöjd med :-)

Måndagens utmaning var att göra ett kort med spotlight-teknik.....och mitt bidrag blev med ett gulligt Penny Black motiv men efterhand som jag höll på så brast inspirationen och nu i efterhand så skulle jag haft lite mer dekorationer tycker jag men detta var mitt andra Penny Black kort så jag får nog skylla på det *haha*I onsdagens utmaning så skulle man ha med minst 3 stämplar från olika tillverkare....denna utmaningen var perfekt då en arbetskamrat fick en liten son i måndags så därför blev det ett "grattis till sonen-kort" som jag blev riktigt nöjd med. Blomman har jag gjort med utstansade Quickutz hjärtan som jag vikt lite försiktigt, tyckte det blev riktigt fint. Jag har använt mig av hÄnglar John Blund, En pojke-stämpeln är från Aud Design och dom små ursöta fötterna på ena tagen är från Pysselmyran, John Blund är färglagd med Promarkers och Prismapennor.Dagens utmaning var att rota i gömmorna.....använda saker som man haft i minst 6 månader. Här har jag använt mig av en stämpel från Stampin´up bandet är ett evighetsband som tydligen aldrig tar slut *fniss* och Primablommorna och bradsen har jag haft länge lääääänge :-) Blev ett väldigt enkelt och stilrent kort, kanske inte så mycket "jag" mer än att där är hästar på det....bor ju på en hästgård så hästar är en del av mig :-)Så nu tar jag semster från KiF...är till baka om nga veckor, nu ska jag försöka öka tempot på julkortstillverkningen *hahaha*

Nya kort kommer inom kort *hahah* ( den var riktigt fyndig den ;-) )

So long, luftballong!

Jag har fått en "award" från Tyskland!

Jag har fått en "award" av en som heter Heike från Tyskland och nu ska jag nominera 7 st sevärda bloggar. Blev väldigt glad över den och det ska bli kul att få nominera vidare :-)

Här kommer mina nomineringar:

Eva

Chruss

Camilla

Carina

Cicci/Ciiccii

Monica

Carina/estellemolly som tyvärr inte har någon blogg än men som MÅSTE och SKA skaffa en :-) Hon gör jättefina kort så den hade varit sevärd. (hoppas detta sätter press på henne *fniss*)

Här är reglerna:

Kopiera "loggan" (finns längre upp i inlägget) och klistra in den i era bloggar och sen länka till mig samt nominera 7 andra bloggar som ni länkar till.

Nu ska jag ut och nominera!

Lite kort kommer senare ;-)

Idag skiner solen från klarblå himmel...jag tror att sommaren kommit till Skåne idag *hihi*

Have a nice day!Carinas lilla LILA ;-)

Här kommer bilderna på väskan som jag gjorde till min stämpelkompis som fyllde år i helgen :-)

Jag har själv konstruerat hela alltet då jag inte har nga mallar för sådant här.....som handtag så använde jag en av Quickutz nya långa dies den som heter Scalloped som jag sedan satte öljetter i och trädde jag igenom ett vitt "fluffigt" garn i hålen. Jag fäste sedan handtaget i ändarna med brads och det höll trots att jag har även dubbla lager med blommor :-)
På ovansidan har jag skrivit Carinas lilla LILA då hon just älskar lila, Carinas är stansat i QKs Blossom Grand s:et i Mini sedan är lilla stansat i QKs Biography likaså LILA fast med dom stora bokstäverna, fjärilen är också givetvis en Quickutz-produkt :-))
Om man sedan kollar in framsidan så har jag använt den långa scalloped-dien som mall för att få fram vågorna på själva locket, den silvriga blomman är från ett bans som jag knipsat av. Dom sirliga flourish är från BC och dom söta fåglarna är QKs, utstansat i lila Bling. På baksidan sitter det lite blommor men den hann jag inte fota då jag fick vääääldigt bråttom iväg :-))

    

Tyvärr är inte bilderna dom bästa...kunde inte få in den i scannern *hahahaha*

Nu har jag inte mer som jag kan visa just nu......men imorgon så kommer det en ny utmaning på KiFs blogg och inspirationskortet som jag gjort blev precis som jag tänkte mig *fniss*  Kanke inte passar sig att säga så om ens egna grejor men det gör jag ändå :-D

Ha det bäst!

Orkar ni så kommentera gärna, tycker alltid det är kul att få en lite hälsning :-)

RSS 2.0