Sista uppladdningen för 2008 samt en award

Ja då har vi kommit till årets sista dag.....tänk att ett helt år har gått och nu står 2009 för dörren :-))
Undrar hur 2009 ser ut för min del...man är ju lite nyfiken av sig *fniss*

Har fått gjort nga kort och dom kommer här:







Sist men inte minst......

Jag har fått en award från Cicci, min bloggvän som alltid tittar in och skriver snälla kommentarer och hon inspirerar mig jättemycket, kolla i hennes blogg så förstår ni :-)



Reglerna för de som vill:
- De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den
- Länka till den bloggen du fick den ifrån.
- Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
- Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Rules:
- Put the award in your blog
- Write a link to the person you recived it from
- You can give the award to how many as you want and write a link to their blogs
- Leave a comment in their blogs


Jag väljer att ge denna award till följande:
I give this award to:

Eva F

Monica O

Chruss

Heike

Nixe-Moni

Andrea

Jaqueline

Moni

Tina

Samt att jag ger den till alla andra som är här flitigt och läser i min blogg, jag vet ju inte vem ni är men ta den gärna och skriv gärna en liten kommentar så jag kan komma och kika i era bloggar!

Passar nu på att önska er alla ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR 2009!!!

I wich you all a happy ending and a HAPPY NEW YEAR 2009!!!

Ingela x


Jultävling i Scrappers blogg

Blev sugen på att göra ett bidrag till Scrappers jultävling som finns i bloggen, här kan ni läsa mer om tävlingen.

Jag har gjort ett nyårskort i stl 15x15 cm, stommen på kortet är i svart Bazzill och motivet har jag maskat ihopa av stämplar från Magnolia samt ritat dit lite själv :-)) Jag har färglagt med Promarkers och MCP (Prismacolor) samt att isen har fått ett lager med 3-D lack, har även använt lite Liquid Pearl - White Opal för lite snöeffekt :-) I övrigt så har jag använt lite QKs dies, pärlfloss, band, brads, blingstenar och punchinella.



Om ni inte hinner titta in här mer i år så passar jag på at önska er alla ett riktigt Gott Nytt År och ser fram mot ett nytt pysselår 2009!

Ingela x

Mitt bidrag till Nyårstävlingen!

Fick äntligen färdigt mitt kort till Nyårstävlingen hos Stämpelgården!!!

Blev ett rätt så enkelt kort men ändå festligt :-)

För att jag skulle få bakgrunden bakom glasen i samma silvriga färg som i det mönstrade pappert så fick jag ta folie....man tager vad man haver *fniss* Jag har även klätt "skylten" i nedre högra hörnet med folie och sedan stämplat 2009 med StazOn, tagsen är chalkade för att få samma färg som bakgrunden och då jag inte hade ngn Gott Nytt År-stämpel så fick min handstil duga.....Glasen är från Magnolia och dom har jag först målat med Promarkers och sedan embossat med Hologram.



Tack för titten och ha en fortsatt trevlig lördagkväll!!!

Ingela x

En liten ask

Tänkte visa en liten ask jag gjorde till en vän som jag kände behövde piggas upp lite :-) Inspirationen är hämtad från hÄnglarbloggen men har inte följt den till punkt och pricka utan det var själva den embossade "fönstret" som jag fastnade för samt hjärtformen :-)

Jag har gjort en stomme som jag sedan klätt med papper från Inkido, embossat OH-plast med CBs embossingfolder, blommorna kommer från You Do, QKs Ticket som jag stämplat God Jul på från Inkido samt lite band, pärlfloss och en charm från Landstoken.



Nu ska jag drömma mig vidare i alla webshopparna som har REA :-))) samt fortsätta med ett kort jag börjat på och som är till en tävling med sista inlämningsdag just idag...undrar varför man alltid är ute i sista minuten???

Ha en härlig lördag!

Ingela x

Lite snack och nga kort...:-)

God fortsättning på julen!!!

Här var det fullt ös igår och barnen var nervösa och spända inför det eventuella tomtebesöket...och visst kom tomten även i år :-))
"H" som är snart 6 år var lyrisk.....tjoade glatt varje gång hans namn lästes upp, den lille 2,5 år tackade snällt och var lite mer resarverad. Idag har vi testat dom nya "klapparna", lagt pussel, monterat robotar...kollat på en DVD samt flugit lite helikopter :-)

Tänkte visa 2 kort också....det ena fick min "lilaälskande Penny Black" stämpelkompis :-)) och det andra fick min andra stämpelkompis när hon fyllde år.



visst är han söt denna lille julkatt :-))



Nu ska jag pyssla lite....har ju inte hunnit göra ngt dom senaste dagarn, jo började iofs med ett beställningskort till ett bröllop...men det slutade illa...min yngsta lilla busunge var lite hjälpsam...och chalkade hela kortet turkost så det vara bara att kasta det. Jag tror inte dom hade uppskattat kortet turkost då jag fått önskemål om rött, guld och vitt......
Som sagt... nu ska jag till min pysselgarderob och prova måla med mina nya akvarell pennor, är inte riktigt vän med distresserna så nu har jag köpt akvarellpennor ock ska se om vi kan bli vänner ist :-))

Ha det riktigt skönt , slappa och scrappa lugnt!!!

Ingela x

Lite nytt...

Idag är det dan före dopparedan....igår tog vi in granen och klädde den och det blev så mysigt i huset nu när det luktar gran. För er som vet och/eller förstått att min minsta är en busig rackare så kan jag meddela att den står upp än iaf :-)))

Det har ju varit CC på KiF och jag gjorde tre bidrag....men nu när omröstningarna kom upp så ser jag att jag inte finns med....Vet ni vad???? Tror ni inte att jag glömt att ladda upp mina bidrag i deras galleri.......jag har bara visat dom i tråden *hihi* Kan ju faktiskt meddela att det känns ngt surt men så är livet...

Här kommer två av bidragen iaf :-)

Detta är efter skissen...



och dett är en flasktag med nyårstema...fast det ser man ju....

 

Det var allt för stunden.....nu ska jag fortsätta att fixa och dona här hemma :-)

Ha en mysig lillejulafton!!!

Ingela x

Tändsticksaskar

Idag är det 4:e advent och jag tänkte att då passar det ju bra att visa nga tändsticksaskar som jag gjort :-)

Denna asken som från början bestod av 4 små askar skickade jag som julkort och på undersidan skrev jag julhälsningen...tyckte det var lite annorlunda julkort och skulle nog uppskattas vilket det även gjorde :-))

  

Här har jag altarat stora tändsticksaskar och stylat till dom lite genom att lägga dom i cellofan och sätta på en etikett :-)



Det var allt för denna gången.....jag har lite annat att visa upp men det kommer senare under kvällen.

Glöm inte att kolla in ScrapLyckans blogg, idag hittar du sista delen i min lilla serie om hur man knyter rosetter och lite tips på hur man kan använda band samt att där finns en liten tävling om du är tävlingssugen :-)

Ha en härlig söndag och ta det lugnt med julbestyren!

Ingela x




Stamp with Stampavie, challenge 24

Hej på er!!!

Oj vad snabbt allt går nu...snart är det julafton och snart är jag låååångledig, ska bli skönt!!!

Idag är det ny utmaning på den tyska bloggen Stamp with Stampavie och denna veckan får du göra vad du vill så länge du väljer rätt motiv *hihi*

Jag har gjort ett enkelt kort i lite annorlunda färgval än dom traditionella färgerna...nämligen rosa. Upplägget är enkelt och jag har gjort nga liknande kort i andra färger och det passar ju bra att hitta ngt enkelt att jobba efter när man ska göra många kort.



In english:

Today it´s time for a new challenge at Stamp with Stampavie and you can do want you want but don´t forget to use stamps from Stampavie :-) We love to see your work!!!

Take care!


Ingela x

Altrad canvastavla

Hejhej!

Hoppas allt är bra, idag är det Lucia och nu är det inte många dagar till självaste julafton :-))

Igår var jag på personalfest på jobb eller med mina kollegor...vi blev bjudna på en 3 rätters meny, dukat med kandelabrar, linneservetter och hela kitet....det var helt underbart gott och man kände sig verkligen uppskattad.
Idag har jag och min syster gjort julgodis...vi gjorde 5 olika sorter samt att vi gjorde chokladbollar....man får ju inte säga n.....bollar längre. Vi gjorde knäck, snöbollar, chokladkola, gräddkola och Marshmellowchoklad, inte dåligt va´???? Kan säga att det blev väldigt lyckat OCH gott!!!!

Har haft en beställning på 2 canvastavlor och nu är dom äntligen färdiga och levererade, ska bli julklappar till två barn.....Till hjälp fick jag Tyra, rosa och tycker om djur till den andra fick jag ledtrådarna Elias, grön och tycker om bilar.

Kan bara visa er den ena tavlan då jag glömde fota den andra....



Tyckte den blev jättesöt och passar i ett flickrum åt en 4 åring :-)

Nu ska jag packa då det är träff imorgon...glöm inte att titta in i ScrapLyckans blogg imorgon...då kommer del 2 i min serie om rosetter och band :-))

Ha det gott!

Ingela

Vintage-tema, Stamp with Stampavie!

Hejhej!

Hoppas ni har lite tid över i julstressen att göra kort, på bloggen Stamp with Stampavie finns en en ny utmaning utlagd idag och temat är VINTAGE!!!

Här kommer mitt kort:



In english:

Hi!

Today it´s time for a new challenge at Stamp with Stampavie and the theme is "vintage". We hope that you have some time to make a card for this challenge!


Take care!

Ingela x

TACK för uppmärksamheten!!!

Fick ett mail härom dagen om en förfrågan...att få publicera min julkalnder/adventskalender jag gjort åt mina barn. Jag blev jätteglad och svarade givetvis JA :-)

Kolla här!!!

Jag kan lova att det är väl värt ett besök på bloggen Julhusets !!!

Tack Annika!

Kram Ingela

Full fart varje dag....

Oj vad snabbt allt snurrar nu....nu är det bara 9 dagar kvar att jobba sedan så är jag ledig ända fram till den 8 januari 2009...tänk snart är det 2009.

Helgen har farit förbi, i lördags så var jag och barnen med morfar och hög julgran i ösregnet. Vi hittade en jättefin julgran så nu står den här ute och väntar på att få komma in, hade "H" fått bestämma så hade den redan varit inne :-))

Igår söndag så spelade "H" fotbolls cup....alla lag mötte varandra och alla fick medalj, kan säga att det var tur att han hade öron...leendet var väldigt brett :-)) Dom var så söta allihopa när dom sprang efter bollen......sen att dom sprang på fel håll det spelade ju inte så stor roll, alla sprang åt det hållet bollen rullade åt :-))

Nu är Stämpelstafetten 2008 slut på Stämpelsnack...känns lite tomt nu. Vill passa på att gratulera lag ProMakers som tog hem segern samt mitt lag som jag var med i för vi kom nämligen 2:a!!!!! Hade ju sådan tur att hamna med ett gäng trevliga och duktiga kortmakare, Tack tjejer!!!

Här kommer lite kort från stafetten:



Här skulle jag göra ett kort och fick bara använda mig av fyrkantigt :-))



Detta var till utmaning 8 där man skulle göra en julgransprydnad.....jag skulla ha söm på min....man fick inte fusksy så det var bara att ta fram nål och tråd.



Här kom väl utmaning i utmaningen till mig...jag skulle göra ett kort i stiel Clean and simple...är ju inte jag direkt men är trots det rätt nöjd :-)



Här är sista utmaningen...man skulle göra ett receptkort och så blev mitt.....bakom stämpelmotivet gjorde jag en utdragbar tag där det står hur man går tillväga.

Inte visste jag att november månad kunde springa förbi en så snabbt och att man kunde ha så kul på vägen!

Idag fick jag två priser i brevlådan!!! Jag fick min kommentar-vinst från Scraproom samt min vinst från Stämpelstudion, jättefina saker!!! Tack till er!!!

Har vunnit en kommentar-tävling till :-)...nämligen på hÄnglarbloggen. Jag har vunnit ett färdigdekorerat Post-it block som Heffaklumpen gjort. Tack Anna, ska bli kul och se IRL :-)

Nu ska jag pyssla lite, på onsdag är det dags för ny utmaning på bloggen Stamp with Stampavie, nyfiken????

Du glömmer väl inte ScrapLyckans skissutmaning.....Vi har redan fått in nga fantastiskt fina bidrag och än har du tid på dig att göra ett bidrag, vi ser fram mot era alster!!!

Ha det gott ute i scrapstugorna!

Ingela x

Skiss-tävling/Sketch-challenge!

Är du sugen på en egen liten söt stjärngosse från ScrapLyckans egna kollektion???

Kolla då in här och gör ett bidrag senast den 10 dec 23.59, all info om hur du deltar står i inlägget.

Vi ser fram mott era bidrag!!!

In english:

At ScrapLyckans blog you can find a sketch-challenges this week and the winner get a cute star-boy from ScrapLyckans own collection.

You can find the blog here!!!

We love to see your cards and Layouts!!

Ingela x

Helgens skörd!!!

Ja då var det måndag och åter till verkligheten :-))

I helgen så har det varit CC på Stämpelstudion och jag hann med att göra 6 st bidrag samt ett receptkort till Stämpelstafetten på Stämpelsnack samt ett födelsekort till "H"s kompis, snacka om att man varit produktiv *fniss*

Här kommer först min altrade kakburk som blev en form av förvaring för julkort:









Här är ett kort till utmaningen Dies bara dies, man skulle använda minst 5 olika dies endast mönstrat papper och chalk fick man lägga till......Var svårt att låta bli pennan men det gick bra ändå, älskar sådana här utmaningar...jag är ju lätt QKs skadad ju...eller gravt *fniss*





Här kommer mitt tomtekort...tomte var motivet som skulle gälla:



Sedan så kommer ett kort till utmaningen "Du får inte...." Man fick inte använda rött, grönt och blått, mönstrat papper och kortet fick inte vara rektangulärt eller kvadratiskt.....Jag försökt få till en snöglob, ni vet en sådan man skakar och sedan så dalar snön ner....



liten närbild på Tilda med snö i håret....



sist ut blev ett kort efter en skiss.....



6:e bidraget var Bingobrickan till Bingon som kördes under helgen men den finns i ett tidigare inlägg :-)

Det var allt för denna gången, hoppas du hittade ngt som inspirerade dig, lämna gärna en kommentar då det är kul att se vem som varit här och tittat!!!

Har fått lite glada överaskningar med....kolla in på Svensk Scrapbooking där har jag blivit publicerad i deras blogg med min adventskalender jag gjort till mina barn, kanske mest till den äldsta men även den lille visar sooooort intresse :-)

Sedan så var jag in på Scraprooms blogg igår och skrev en kommentar till ett inlägg där man kunde vinna och mitt namn drogs så jag har vunnit lite grejor från Maya Road.

Idag damp mitt pris ner i brevlådan från Stellas.se där jag kom 2:a i en utmaning unders deras CC, superfina saker fick jag, väntar bara på att få sätta igång att göra ngt kul :-)

Tack för du tittade in!!!

Ingela x

RSS 2.0