Bidrag till QuicKutz-tävlingen samt lite till :-)

Nu har jag kollat upp om jag får lägga ut mitt tävlingsbidrag som jag skickade in till QuicKutz.se och deras lilla tävling....och det fick man :-)

Jag har stämplat det möntrade pappert själv med QKs egna clearstams-flowers (finns matchande die-set till dom) och sedan färglagt med ProMarkers. Sedan så har jag använt följande dies:

CC-Nesting Circles-01
CC-Nesting Tags-01
REV-0088 Butterfly
RS-0204 (die 2, Poinsetta)
RS-0349 (Flower Doo Dads)
RS-0101 (blad)
RS-0623 (swirl)

Alfabeten:

Studio Classsic (Carpe)
Abigail Classic (Diem)

samt brads och en liten bit band och 3-D lack.

Här är mitt bidrag:

image79

Nu när jag ändå är igång så kan jag ju visa mitt 5:e bidrag till CCn på Scrappiz....

image80

Kortet är till kategorin Kort -Skiss, gjorde ett lite maskulint kort :-)

Nu är röstningen i full gång på Scrappiz och jag kan säga att där är måååånga fina bidrag, har själv röstat  och är du medlem så in och rösta med dig och låt dig inspireras :-)

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Kommentarer mottages varmt *hahahaha*

"Croppar" än.....:-)

Nu har jag fått gjort mitt 4:e kort, kategorin heter 25% stämplat....man måste ha minst ett stämplat motiv. Jag har faktiskt använt stämplar både till texten och till själva motivet där jag maskat ihopa hÄnglar-snigeln.

image78

Är mkt nöjd med mitt kort...nu ska jag hålla lunch :-)

Cybercrop!

Jaha...då är man med i sin första CC då :-)

Har fått 3 st kort gjorda och jag har laddat upp dom i galleriet så nu är det bara att vänta och se .........

Här är det 1:a kortet i kategorin GULT, gör ett så gult kort du kan......Här är mitt gulaste kort *fniss*

image75

Här kommer mitt 2:a kort, kategorin är: "Inget stämplat".

image76

Och dagen sista bidrag i kategorin Svart och vitt.......JAAAAAAA jag vet att det är felstavat....såg det när jag scannat det *fniss* I reglerna så står det att man får ha ett färglagt motiv på kortet men där stod inget om felstavningar *hahahaha*

image77

Sen har jag faktiskt hunnit påbörja kort nr 4:a......nu är jag på G, en god natts sömn sen är jag "fit for fight" tills imorgon *skrattar*

Ha det bäst!!!!!!!!!!!!

Veckan som varit.....

Jaha...då var det påsk nu, påsk för mig är vår men den syns inte idag iaf. Här regnar det friskt mellan snöbyarna och det blåser även rejält :-(

Nu har vi haft kalas för "H" som fyllde 5 år i tisdags...han fick så många fina presenter, favoriten är nog cykeln. Han fick en gul cykel och han cyklar runt i matrummet och TV-rummet i världens fart, han vill nämligen inte ta ut den för då blir den lerig *fniss* Han har väldans rätt i det för vår gård ser ut som en lerpöl eller ngt liknande.......

I helgen är det CC på Scrappiz och jag funderar på om jag ska våga vara med....ngn gång ska ju vara den första ju :-)

Sökte DT tjänsten på ScrapAddicted men gick bet....hade iofs inte förväntat mig ngt annat men hoppet är det sista som överger en. Nu har jag skickat in totalt 2 ansökningar och ej blivit vald så nu funderar jag på att skicka in ännu en.....Kort i Fokus söker nämligen nya DT-medlemmar. Snäääälla håll tummarna för mig :-)

Nu sitter jag och väntar på att mitt nylackade kort ska torka så jag kan fota det....har gjort ett kort till QuicKutz svenska sida där dom har en tävling som går ut idag....man får bara använda deras dies osv och där är finfina priser :-) Kommer visa det här sedan om ngn är intresserad, har ju inte världens mest besökta blogg precis *fniss*

OCH NUUUUUUUUUUUUUUUU......tävlingen är avgjord :-)

"H" drog följande namn som kommer få varsitt paket på posten och som i sin tur ska lägga upp ngn form av tävling i sin blogg och länka till mig :-)

Spännande värre ;-)

















Dilorf och Monica O

Grattis till er båda, ni kan kontakta mig via min hemsida där det finns en "kontakta mig" och lämna era adresser så ska jag skicka er vinsterna!!!!

Nu har jag bara en sak kvar...

GLAD PÅSK!!!!!!!!!!!!

En stor dag idag!

Idag fyller min äldsta son hela 5 år......helt otroligt vad tiden går :-)

Grattis "H" på din 5 års dag!

Dagen till ära så utökar jag min lilla tävling med ännu en vinst, alltså två vinnare kommer dras. Så tag chansen och skicka iväg en kommentar......än är det nte försent.

Nu ska vi fortsätta fira "H" :-)

Kommentera och vinn!!!!!!

Tjihooo jag lyckades vinn i Chruss blogg och har fått ett jättefint litet album samt fina band och två små stämplar *super glad*



Nu ska jag föra detta vidare genom att ha en liknande tävling i min blogg så alla som kommenterar detta inlägget från och med idag den 14 mars fram tills på torsdag den 20 mars är med i utlottningen av ett stoooort  paket med diverse grejor till  kortmakeri alt. scrapbooking.

Så ta chansen att kommentera, det kan ju vara ditt namn som dras :-) Du ska i sin tur föra detta vidare genom att ha en liknande tävling i din blogg och där du för min sida vidare.

Lycka till!

PS. Vinnaren presenteras på långfredagen den 21 mars då min 5 åriga son får den stora äran att dra den lyckliga vinnaren :-)


Lite gott och blandat!

Nu har jag fått lite nytt att visa här i bloggen.....

Har gjort bröllopsinbjudningar till min bästa väninna och hennes sambo inför deras bröllop i augusti och jag tillverkade en låda som jag la inbjudningarna i. Deras inbjudningar är väldigt enkla och stilrena så lådan blev mer åt det gulliga hållet *ler* När jag fäglade motivet så tänkte jag på vilka färger som är "dom" så därför är lådan kanske inte den mest bröllopsinspirerade låda ni sett.

image70

Här är ytterligare ett litet dop/välkommenkort som jag gjort på beställning, har aldrig tillverkat så många flickiga kort eller scrappat så mkt i rosa då jag har två pojkar så det är kul :-) Liftade mitt egen tillverkade konfirmationskort i val av färg men det blev helt annorlunda tillslut, tanken var att jag skulle ta det rakt av men så här blev det:

image71

Har ju anmält mig till en swapp på Stämpelsnack där vi ska göra 8 st och få 8 st tillbaka och vi swappar med Holland...Här är mina bidrag, är ju ny inom detta med ATCer så jag fick lite hjärnsläpp men här är dom iaf:

image72

Har även fått en beställning på en personlig tändsticksask....Hur gör man ngt personligt när man inte känner personen i fråga samt att man fick reda på två saker....brunt, guld och ngt med djur *funderar* (blev visst 3)

Så här blev resultatet och jag är faktiskt mycket nöjd om jag får säga det själv *fniss*

image73

Så det var nog allt just nu iaf....kolla gärna in här senare för då kommer det en lite överaskning!

Lite fler kort!

Tänkte lägga ut lite fler kort, var ju på träff igår samt har fått lite gjort idag med :-)

image66


image67

image68

image69

Döskalle-kortet gjorde jag till barnens kusin som fyllde 16 år, att det blev döskallar till henne var mest för att det var en kul grej...hon är inne i en "mörk" period, allt ska vara tufft och svart :-)

Lämna gärna en liten kommentar det piggar alltid upp en

Nytt liv i bloggen!

Hejhej!

Var ett tag sedan jag uppdaterade här ser jag, fick ett påminnelsemail av min goda vän Camilla om att det var nog läge för det nu *fniss*

Har ju börjat jobba nu och tycker ännu inte att rutinerna fallit på plats....är ju inte bara jag som har börjat jobba, "j" har ju börjat på dagis och det är ju en helt ny värld för ett liten 1,5 åring men han gillar läget iaf :-)

Idag är det lördag och vi ska ha träff idag, jag och mina kortkompisar....har stoppat in dom i kortfacket då dom flesta är kortmakare på högnivå. Ska bli kul att få komma iväg idag....bara synd på vädret för det är nämligen sol och jag menar SOOOOL, helt underbart vårväder ute.

Nu ska jag lasta ut alla grejorna i bilen och sen invänta sambon som är iväg samt fylla på vatten och glykol på bilen...lampan har lyst ngn dag nu *hoppsan*

Har gjort nga nya kort och faktiskt en LO men den har jag inte hunnit fota så den kommer sedan. Har haft fullt upp med min kompis bröllopsinbjudningar och i sista minuten trollade jag ihopa en liten ask/låda till korten men även den kommer vid ett senare tillfälle.

image64

Ett beställt dopkort, på den nerstoppade tagen bakom motivet är där skrivet en liten dikt.

image65

Detta kanske ni känner igen? Men detta är ett nytt kort men i samma tappning :-) Även detta kortet är en beställning och jag körde samma upplägg för jag tyckte det var lagom "puttenuttigt" till en liten tjej :-)

Nu mås

RSS 2.0